< Tilbage

Ny persondatapolitik24-05-2018

Hos Dansk Hesteforsikring prioriterer vi overholdelse af de fælles databeskyttelsesregler og ikke mindst beskyttelsen af vores kunders og øvrige registreredes personoplysninger højt, og du kan læse mere om vores opdaterede persondatapolitik
her.

 

Ny persondatapolitik for Dansk Hesteforsikring
Fra den 25. maj 2018 gælder den en nye fælles EU lov om behandling af persondata: Persondataforordningen. Formålet med den nye persondataforordning er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger.

 

De væsentligste regler i persondataforordningen omhandler din ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

 

Såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du også ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

 

Herudover har du ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, såsom målrettet markedsføring, ligesom du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet.

 

Hos Dansk Hesteforsikring prioriterer vi overholdelse af de fælles databeskyttelsesregler og ikke mindst beskyttelsen af vores kunders og øvrige registreredes personoplysninger højt, og du kan læse mere om vores opdaterede persondatapolitikher.

< Tilbage

HestTotal

I gennem Concordia Forsikring tilbydes du forsikring på din ejendom, stald, mm.


Dyrlægeundersøgelser

Hvilke dyrlægeundersøgelser skal der vedlægges min begæring om hesteforsikring?

Tegn forsikring

Jeg ønsker at tegne forsikring

  • Samarbejdspartnere

  • Samarbejdspartnere

  • Samarbejdspartnere