Samarbejdspartnere

Dansk Hesteforsikring har følgende samarbejdspartnere:

  
  Dansk Varmblod Dansk Hesteforsikring er siden 2008 hovedsponsor for Dansk Varmblod. Se dine fordele som medlem af Dansk Varmblod her
     Dansk Islandshesteforening Dansk Hesteforsikring er siden 2008 hovedsponsor for Dansk Islandshesteforening. Foreningen modtager støtte til såvel bredden som eliten. Støtten gives bla. ud fra hvor mange medlemmer af foreningen som er forsikret hos Dansk Hesteforskring.
    Dansk Oldenborg Avl Dansk Hesteforsikring har siden 2009 været hovedsponsor for DOA og tilbyder deres medlemmer 10 % i rabat på livsforsikringen.
     Concordia Forsikring Concordia Forsikrings kerneområde er skadesforsikring til private kunder, landbrugskunder, mindre og mellemstore virksomheder samt specialforsikringer som f.eks. forsikring for kæledyr og heste.
     Himmerland Forsikring Himmerland Forsikring ejer Concordia Forsikring og har gennem mere end 130 år været nordjydernes lokale forsikringsselskab.
     Dyrekassen Danmark Dyrekassen Danmark ejes sammen med Dansk Hesteforsikring af Concordia Forsikring. Dyrekassen Danmark tilbyder forsikring til hunde og katte og alle medarbejdere i Dyrekassen Danmark har en stor interesse og viden om hunde og katte. Derfor er vi i stand til at give den rette behandling såvel ved indtegning af forsikring som ved skadesbehandling.


Dyrlægeundersøgelser

Hvilke dyrlægeundersøgelser skal der vedlægges min begæring om hesteforsikring?

Tegn forsikring

Jeg ønsker at tegne forsikring

  • Samarbejdspartnere

  • Samarbejdspartnere

  • Samarbejdspartnere