Trustpilot

Dansk Hesteforsikring har lukket Grundlovsdag d. 5. juni

 

Trustpilot

Avlsuanvendelighedsforsikring

Avlsuanvendelighedsforsikring tegnes som tillæg til hingstens livsforsikring, og er til dig, som bruger din hingst til bedækning af minimum 10 hopper per år.

Hvad dækker avlsuanvendelighedsforsikringen?
Forsikringen dækker, hvis hingsten som følge af sygdom eller ulykkestilfælde bliver kronisk ufrugtbar eller pådrager sig en uhelbredelig legemlig skade, som gør den ude at stand til at bedække. Hingstens eventuelle værdi som ridehest vil blive fratrukket erstatningen.

Hvilke hingste kan avlsuanvendelighedsforsikres?
Hingsten skal være avlsgodkendt i det for racens værende avlsforbund, og der skal fremvises en bedækningsoversigt, der viser hingstens frugtbarhedsprocent.

Hvornår kræves en sundhedsundersøgelse?
Når du ønsker at tegne avlsuanvendelighedsforsikring, skal vi altid bede om en ny sundhedsundersøgelse. I nogle tilfælde skal vi også bede om en fertilitetsundersøgelse.

Du kan kontakte os på telefon 63 57 11 22, for at få yderligere information om, hvornår du skal have en fertilitetsundersøgelse på din hest.

Vi råder altid til, at der laves en sundhedsundersøgelse i forbindelse med en handel.

Pris
Avlsuanvendelighedsforsikring tegnes som tillæg til hingstens livsforsikring. Præmien herfor er 1,5 % af den ønskede forsikringssum. Præmien er helårlig.

Beregn pris på hesteforsikring

Beregn pris